Ерік Сайдел знову перемагає

Головна » Ерік Сайдел знову перемагає

Ерік Сайдел – один з тих «інших», хто продовжує демонструвати свій неймовірний талант у світі покеру. Цього разу він знову показав свою майстерність в першому турнірі US Poker Open, де прийняли участь 116 гравців у безлімітному техаському холдемі з бай-іном $5100.

Ця перемога додає до його вражаючої кар’єри ще $145,000, роблячи загальну суму його турнірних виграшів $46.2 мільйона, що робить його одним із найуспішніших гравців у всю історію покеру.

ерік сайдел перемогає

Сайдел, у свої 64 роки продовжує дивувати світ своєю майстерністю, граючи у турніри з великими бай-інами. У 2024 році він виграв вже сім турнірів PokerGO Tour, отримавши за це $332,710. І це лише частина його успішного року, адже в березні він також здобув перемогу у турнірі хайролерів Wynn Millions Poker, за який отримав $250,000.

Послідовність — один із найкращих показників величі, яким володіють чемпіони та члени Залу слави у будь-якому виді спорту.

Цей чоловік – справжня легенда покеру, яка ніколи не здається. Його успіхи в турнірах із великими бай-інами та його неперевершена кар’єра свідчать про його виняткову майстерність і стійкість.

Головний редактор та автор більшості статей на нашому сайті. Покером захоплююся більше 15 років, граю виключно для задоволення. Також цікавлюся ставками на спорт і криптовалютами.

Залишити відповідь