Головну подію World Series of Poker Circuit у Лас-Вегасі виграв Джузеппе Панталео

Головна » Головну подію World Series of Poker Circuit у Лас-Вегасі виграв Джузеппе Панталео

У столиці покеру Лас-Вегасі завершився весняний етап World Series of Poker Circuit. Ця серія проводиться в рамках підготовки до основних подій Світової серії, а найуспішніші учасники стають трампліном в осінні етапи WSOP. Було роздано 18 золотих каблучок, останнє з яких було отримано переможцем мейн-івента, американцем німецького походження з італійським корінням Джузеппе Панталео. Головна подія фестивалю Світової серії прийняла 669 заявок, що дозволило більш ніж удвічі перевищити гарантію в $500,000. За бай-ін у $1,700 підсумковий призовий фонд склав $1,013,535. Свою частку від цієї суми отримав 101 учасник турніру.

Як проходив фінал турніру

Багатоденна подія стартувала з трьох кваліфікаційних флайтів. У фінальний день пройшли 12 покеристів. Незважаючи на такий невеликий склад, битва за титул тривала понад дев’ять годин. Джузеппе Панталео розпочинав день у статусі лідера за кількістю фішок. При переході за фінальний стіл конкуренцію йому склав Пітер Хенгсакул, який майже одразу вийшов у лідери, послідовно вибивши Ніколаса Марчінгтона та Блеза Інголія.

У турнірі фінішував сьомим дворазовий володар кільця WSOPC Кевін Калензо. Потім у боротьбу за лідерство включився Джон Лабранш, який забрав великий банк зі стрітом проти гравця з ім’ям Хенгсакул. Казахстанський регуляр Бауржан Акімов вибув шостим після того, як його кишенькові валети не вистояли проти КК Хенгсакула. Натомість Харві Алегадо втратив усі свої фішки, підвівшишись з А8 проти пари тузів Джона Лабранша.

На четвертому місці змагання закінчив Маріо Колавіта, який поступився з парою трійок AQ Хенгсакула, який отримав найбільший стек у 3-макс. Гра віч-на-віч тривала всього кілька роздач, і перемогу здобув Джузеппе Панталео, який своєю А7 переміг у JT Хенгсакула за старшою картою. Переможець отримав $192,831, заробивши третю в кар’єрі кільце Світової серії та першу у живих турнірах WSOP.

Джузеппе Панталео

Для Панталео цей виграш став першим за п’ять років, після чого він збирався піти з MTT та зосередитись на кеш-іграх. Однак успіх у мейн-івенті дозволив йому перезавантажити кар’єру. На березневому етапі WSOPC він заробив понад $220 тис., що зробило сумарні призові за всю його кар’єру у живих подіях понад $2 млн.

Призові за фінальним столом виглядають таким чином:

Місце

Гравець

Призові

1

Giuseppe Pantaleo

$192,831

2

Peter Hengsakul

$119,182

3

Jonah Labranche

$87,689

4

Mario Colavita

$65,271

5

Harvey Alegado

$49,158

6

Baurzhan Akimov

$37,466

7

Kevin Calenzo

$28,900

8

Blaise Ingoglia

$22,565

9

Nicholas Marchington

$17,838

Головний редактор та автор більшості статей на нашому сайті. Покером захоплююся більше 15 років, граю виключно для задоволення. Також цікавлюся ставками на спорт і криптовалютами.

Залишити відповідь