Нові лідерборди для кеш гравців у JackPoker

Головна » Нові лідерборди для кеш гравців у JackPoker

Jack Poker впроваджує нові акції для своїх гравців, орієнтовані на кеш-столи. Починаючи з 25 березня, рум запускає серію лідербордів, яка охопить всі дисципліни та рівні ставок з загальною гарантією в $100 000.

У цій акції за нагороди будуть змагатися не найкращі-гравці, а аутсайдери, які не мали удачі у роздачах. Кожен програш після невдалої ставки або колу принесе учасникові 1 бал, а при олл-іні – 2 бали.

У кожній таблиці лідерів передбачаються 10 призових місць:

1 місце

20.00%

2-3 місця

15.00%

4-6 позиція

10.00%

7-10 місця

5.00%

Щоб опинитися серед учасників, потрібно програти роздачу після колу, бета чи олл-іну. Заявлений призовий фонд буде розбито на чотири частини. У румі заплановано три таблиці лідерів тривалістю 7 днів із гарантією $15,000 у кожній, а також загальний лідерборд, який діятиме протягом усієї акції. Його призовий фонд становитиме $55,000.

Всі заявлені нагороди представлені у формі інстант-кешу, що є бонусною валютою кімнати. Щоб конвертувати цю валюту на основний рахунок, потрібно відіграти її. Переможці отримають свою винагороду наступного дня після завершення таблиці лідерів о 10:00 (UTC).

Головний редактор та автор більшості статей на нашому сайті. Покером захоплююся більше 15 років, граю виключно для задоволення. Також цікавлюся ставками на спорт і криптовалютами.

Залишити відповідь